Победникот на собраниските избори 2020

Краток преглед на изборните резултати во јули 2020, осврт врз растот на недовербата кон парламентарната демократија и градењето социјалистичка алтернатива

Read more

Специјално електронско издание на Нова искра „Избори 2020“

Со задоволство ви го претставуваме специјалното издание од списанието Нова Искра, македонско гласило на Марксистичката организација Црвени, југословенска организација на

Read more