Month: февруари 2024

Интернационала

ИМТ ја осудува репресијата врз израелскиот комунистички политичар

Интернационалната марксистичка тенденција (ИМТ) го осудува предложеното исклучување на комунистот Офер Касиф од израелскиот Кнесет (парламентот) и ние огорчено протестираме

Read More