корупција

Интернационала

Катастрофалниот земјотресот во Турција и Сирија: беше прашање на време кога ќе се случи

Изутрината понеделник, на 6 февруари, разорен земјотрес го стресе Блискиот Исток, тлото се расцепи и зградите се претворија во урнатини.

Read More