ИМТ

некатегоризирано

ДАЛИ СИ КОМУНИСТ? ТОГАШ ОРГАНИЗИРАЈ СЕ политички!

Дали сте комунисти? Ако сте – организирајте се! Приклучете им се на марксистите! Maрксистите на југословенскиот простор регрутираат кадри за

Read More
ИнтернационалаМакедонија

Став на Комунистичката платформа во однос на „македонското”

     Ова се политички тези на Комунистичката платформа за македонското прашање. Комунистичката платформа е наша сестринска организација во Грција

Read More